Merungkai logik erti keberkatan - Mohd Arshad, Mohd Nahar (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
MENJELANG kemunculan Syawal, umat Islam berlumba-lumba melakukan amal jariah dalam mencari keredhaan Ilahi dan keberkatan dalam kehidupan.