fikrah Dr Salam: Suami 'perah' duit isteri - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Suami 'perah' duit isteri 2- Kedudukan isteri di belakang suami 3- Tak berdosa jika tidak sengaja 4- Sunat potong kuku pada jumaat