fikrah Dr Salam: 'Saya benci ayah' - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- 'Saya benci ayah' 2- Nikah tak hapus dosa berzina 3- Tidak haram isteri tanggung belanja rumah 4- Dua syarat tambahan wanita tunai umrah