Ekstremis Syiah pengaruhi ajaran sesat Malaysia - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
PERISTIWA seorang lelaki mendakwa dirinya Imam Mahadi memasuki perkarangan Putrajaya, mengugut anggota keselamatan dengan pedang merupakan salah satu perbuatan agresif yang dilakukan oleh pergerakan ajaran sesat yang radikal.