Ke arah kualiti hidup yang lebih tinggi realisasikan Wawasan 2020 - Mohd. Arshad, Mohd. Nahar (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
LAPORAN Kualiti Hidup Malaysia 2011 telah dikeluarkan pada 11 Jun 2012 lepas. Laporan dari Unit Perancang Ekonomi ini boleh dijadikan kayu ukur kepada pencapaian negara dalam merealisasikan Wawasan 2020.