Yarı yolda kalmadan (Not to fail on the half way) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2012)
Dünya’nın albeniciliği, cafcaflı, cıvıl cıvıl hareketliliği, rengârenk görüntüsü, tatlı tezzetli nimetleri, eğlendirici oyunlarının altında bizim göremediğimiz yada görmek istemediğimiz gizli tuzaklar vardır. Varmaya hedeflendiğimiz gayemizden bizleri alıkoyan gizli tuzaklardır bunlar. Gündelik uğraşılar arasında kaybolan vuslat muştularının belirli aralıklarla uyarılmaya, harekete geçirilmeye, yeniden şahlanıp yoluna koyulmaya ihtiyaçları vardır.