Membina kemahiran berfikir - Baba, Sidek (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2006)

(untitled)
BERFIKIR tidak saja suatu kegiatan akal tetapi ia boleh dibentuk sebagai suatu kemahiran. Kemahiran berfikir tidak datang begitu saja tetapi memerlukan latihan dan juga persiapan.