Isu amah: asuh anak-anak berdikari - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
PERMASALAHAN mendapat pembantu rumah untuk mengasuh anak-anak dan membantu kerja rumahtangga mungkin dapat diatasi sekiranya struktur kehidupan masyarakat Malaysia berubah mengikut perubahan masa dan persekitaran.