fikrah Dr. Salam: Alkohol dalam syampu, sabun - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Alkohol dalam syampu , sabun 2- Pekerja terpaksa sedia dokumen ketua rasuah