fikrah Dr.Salam: Gambar kekasih dibawa solat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Gambar kekasih dibawa solat 2- Gambar salib dalam majalah hiburan 3- Larangan bernasab bapa angkat elak kecelaruan 4- Persoalan harta pusaka arwah datuk 5- Perkahwinan di Thailand perlu didaftar di Malaysia