fikrah Dr.Salam: 3 denda tak tunai nazar - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- 3 denda tak tunai nazar 2- Hanya daging korban sunat boleh dimakan 3- Talak jatuh jika dilafazkan 4- Pernikahan di Thailand sah