fikrah Dr.Salam: Rancang kahwin secara rahsia - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Rancang kahwin secara rahsia 2- Belum sedia tampil bertudung 3- Bekas isteri tidak benar ibu jaga anak