fikrah Dr.Salam: Air mata taubat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Air mata taubat 2 - Poker internet tanpa taruhan 3 - Islam larang putus silaturahim 4 - Keliru sembelihan 5 - Kedudukan isteri sebgai makmum