fikrah Dr.Salam: Suka berjemaah di surau lain - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Suka berjemaah di surau lain 2 - Tiru lafaz talak di TV 3 - Kecewa keluarga mertua curi air 4 - Cabutan bertuah harus tanpa unsur judi 5 - Remaja perempuan was-was mandi wajib