fikrah Dr.Salam: Afdal solat awal waktu - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)

(untitled)
Soal jawab 1- Afdal solat awal waktu 2- Tanya suami niat berkata 'cerai' 3- Perlu hindari mukadimah zina 4- Diizin cegah hamil demi kesihatan ibu 5- Potong kuku, rambut ketika haid