fikrah Dr.Salam: Orang kafir simpam al-Quran - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Orang kafir simpan al-Quran 2 - Malaikat tak masuk rumah ada patung manusia, binatang 3 - Suami usah mudah lafaz cerai 4 - Tunai solat sunat dapat keampunan