fikrah Dr.Salam: Doa anak soleh untuk ibu bapa - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Doa anak soleh untuk ibu bapa 2- Berzina walaupun ada suami 3- Manfaat cukur rambut bayi 4- Ayah anak luar nikah