fikrah Dr.Salam: Sesal teringat dosa lampau - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Sesal teringat dosa lampau 2- Mandi wajib akibat bersalin 3- Tak mendapat nafkah batin 4- Lafaz talak ketika marah