fikrah Dr.Salam: Baru tahu diri anak angkat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Baru tahu diri anak angkat 2 - Setiap orang ada jodohnya 3 - Tiga tahun tak tegur isteri 4 - Kenakalan anak cabar kesabaran