fikrah Dr.Salam: Tiada hukum khusus bersanggul tinggi - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Bhd, 2011)
Soal jawab 1 - Tiada hukum khusus bersanggul tinggi 2 - Segera taubat jika terlanjur kata 3 - Buang kurafat tentang tanam uri