fikrah Dr.Salam: Menantu benci sikap mentua - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Menantu benci sikap mentua 2 - Tak tinggal solat tapi buat maksiat 3 - Sengaja lengah sembahyang dikira dosa 4 - Rujuk tetap sah tanpa saksi