fikrah Dr.Salam: Terlanjur lafaz kata cerai - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Terlanjur lafaz kata cerai 2- Hukum guna barang milik orang 3- Tiada doa untuk bukan Islam