fikrah Dr.Salam: Taubat kekasih terlanjur - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Taubat kekasih terlanjur 2 - Masalah sakit gastrik 3 - Cinta 11 tahun dihalang orang tua 4 - Teguran dibalas maki