fikrah Dr.Salam: Nafi talak banyak kali - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Nafi talak banyak kali 2- Jenazah perasuah perlu solat 3- Petunjuk istikharah tentu jodoh