fikrah Dr.Salam: Balasan dosa silam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Balasan dosa silam? 2 - Terperangkap kekusutan cinta 3 - Al-Quran dalam telefon bimbit hukumnya harus 4 - Tak salah kahwin sebelum 100 hari kematian