fikrah Dr.Salam: Hak jaga anak tak sah taraf - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Hak jaga anak tak sah taraf 2 - Bertaubat, usah ulangi maksiat 3 - Tak jatuh talak jika tiada niat 4 - Suami ingin berkahwin lagi