fikrah Dr.Salam: Musykil gaji kerja bank - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Musykil gaji kerja bank 2 - Kekasih mengaku pernah berzina 3 - Haram minta ampun bagi orang musyrik 4 - Ragu lafaz talak suami