fikrah Dr.Salam: Tertekan suami kaki perempuan - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Tertekan suami kaki perempuan 2- Terlanjur dengan bekas kekasih