fikrah Dr. Salam: Dihantui dosa silam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Dihantui dosa silam 2 - Cara ganti puasa terbatal 3 - Beza antara nazar dan azam