fikrah Dr.Salam: Sabar hadapi dugaan - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Sabar hadapi dugaan 2 - Kakak jadi ibu mertua 3 - Artis yang baik boleh dicontohi 4 - Suami tertekan masalah batin