fikrah Dr.Salam: Cara lupus al-Quran buruk - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Cara lupus al-Quran buruk 2 - Tidak sengaja makan daging babi 3 - Tayamum ganti wuduk