fikrah Dr.Salam: Pisah selepas nikah di Siam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Pisah selepas nikah di Siam 2 - Dilarang mencaci sesama Islam 3 - Tertekan gagal didik isteri ikut agama 4 - Serigala najis mughallazah