fikrah Dr.Salam: Ingin guna minyak pengasih - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Ingin guna minyak pengasih 2 - Suami ada hubungan sulit dengan isteri orang 3 - Tawaf ketika hendak tinggalkan Mekah