fikrah Dr.Salam: Tunang terlanjur tabur fitnah - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Tunang terlanjur tabur fitnah 2 - Berzina dengan dua gadis tapi cinta hanya satu