fikrah Dr.Salam: Alkohol tetap haram - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Alkohol tetap haram 2 - Tak jatuh talak tanpa lafaz 3 - Sunat berselawat antara 2 khutbah 4 - Jimak ketika dalam edah 5 - Bergaduh kerana ipar sering bertandang