fikrah Dr. Salam: Isteri tak rela bermadu - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Isteri tak rela bermadu 2 - Darah lembu tergolong najis 3 - Adab berkunjung ke Masjidil Haram