fikrah Dr.Salam: Suami kaki video lucah - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Suami kaki video lucah 2 - Isteri tak hormat suami 3 - Boleh berjemaah di masjid, rumah 4 - Halal makan ayam sembelihan ahli kitab