fikrah Dr.Salam: Hukum wasiat organ badan - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Bhd, 2011)
Soal jawab 1 - Hukum wasiat organ badan 2 - Suami bertaklik enggan setubuh 3 - Laksana solat hajat abai sembahyang fardu