fikrah Dr.Salam: Gadis takut untuk bercinta - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Gadis takut untuk bercinta 2 - Lima perkara membatalkan wuduk 3 - Hukum isteri orang makan dgn lelaki bujang 4 - Malu khatam al-Quran pada usia 26 tahun 5 - Baca internet mengenai rahsia rumah tangga