fikrah Dr.Salam: Bakal suami Kristian - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Bakal suami kristian 2- Imam harus baik bacaan al-Quran 3- Jaga batas pergaulan elak fitnah 4- Pinjam bank untuk kahwin