fikrah Dr.Salam: Prasangka terhadap kekasih - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1 - Prasangka terhadap kekasih 2 - Kawal diri usah ikut nafsu 3 - Tak sempat bayar hutang kepada bapa