Fikrah Dr. Salam: Rakan terpengaruh ajaram sesat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Rakan terpengaruh ajaram sesat 2. Bertudung, pakaian ketat dianggap tak tutup aurat 3. Tinggal amalan baca horoskop elak terpengaruh dengannya 4. Talak tak jatuh dengan lintasan dalam hati