Fikrah Dr. Salam: barang kemas di pakai tak perlu dibayar zakat - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Barang Kemas di pakai tak perlu dibayar Zakat 2. Isteri mintak cerai 3. Pikul tanggungjawab atas kesalahan dilakukan