Fikrah Dr. Salam: tiada ujian status dara dalam Islam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Tiada ujian status dara dalam Islam 2. Bacaan al-Quran lancar sebutan lidah 4. Guna ketuhar panas makanan haram 4. Hukum selalu kunjungi tempat perjudian