Fikrah Dr. Salam: Suami enggan solat berjemaah - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Suami enggan solat berjemaah 2. Wanita haid ke masjid 3. Segera kahwin jika tidak mampu tahan nafsu 4. Seseorang dihukum kafir jika ingkar kewajipan solat