Fikrah Dr. Salam: tiga mimpi orang Islam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Tiga mimpi orang Islam 2. Tak perlu ilangi semua puasa nazar 3. Islam tuntut buat baik pada jiran tetangga