Fikrah Dr. Salam: mahu kahwin elak berzina - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Mahu kahwin elak berzina 2. Suami takmampu mintak tangguh cerai 3. Solat dalam haid tidak sah