Fikrah Dr. Salam: ibu mentua hantar surat cerai - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Ibu mentua hantar surat cerai 2. Keluar air mazi solat tak sah 3. Beliproduk halal sistem MLM dibolehkan