Fikrah Dr. Salam: suami nyata hasrat cerai - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Suami nyata hasrat cerai 2. Islam haruskan kahwini sepupu 3. Gadis keliru hari larangan potong kuku