Fikrah Dr. Salam: maki tuhan dalam hati - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Maki Tuhan dalam hati 2. Bisikan hati ganggu solat 3. Isteri berzina tak jatuh talak